0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Komunat prej sot mund të aplikojnë në thirrjen publike për ndërtimin e rrugëve aderuese në tokën bujqësore

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski sot para përfaqësuesve të BNJVL-së e prezantoi thirrjen publike për ndërtimin e rrugëve të qasshme në tokën ndërtimore, në të cilin mund të aplikojnë komunat. Thirrja publike është e financuar me mjete nga Programi për mbështetje financiare të zhvillimit rural për vitin 2022.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle