0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Komuna e Gostivarit nënshkroi marrëveshje për menaxhim me mbeturinat nga ambalazhi i kartonit

Vetëqeverisja lokale dhe kompania Alpak-eko nënshkruan marrëveshje për grumbullim të organizuar të ambalazhit të kartonit dhe ngritjen e vetëdijes tek qytetarët për riciklim në territorin e komunës së Gostivarit.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle