0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Komuna e Butelit filloi me pastrim dhe rregullim të lumit Serava

- Komuna e Butelit filloi me projektin për pastrim dhe rregullim të lumit Serava. Projekti do të realizohet në disa faza sepse rrjedha e lumit është përgjatë gjithë komunës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle