0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQShoqëri SQ

Kompensimet për anëtarët e BD të “Ekonomisë së ujërave” janë ulur për 50 për qind

- Qeveria sot e shqyrtoi Informacionin që kishte mbërritur nga SHA "Ekonomia e ujërave të Republikës së Maqedonisë së Veriut" me plan për aktivitete për rritjen e të ardhurave për 10 për qind dhe ulje të shpenzimeve për 20 për qind, pasi në një prej mbledhjeve të kaluara të qeverisë ishte dërguar kërkesë për sqarim rreth përcaktimit të rritjes së kompensimit të shërbimeve dhe ishte dërguar kërkesë për shqyrtimin e pagave në këtë shoqatë aksionare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle