0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Kompanitë të cilat kanë marrë subvencione nga pakoja e gjashtë dhe nuk e kanë plotësuar kushtin duhet të kthejnë një pjesë të parave

Kompanitë të cilat kanë marrë mbështetje financiare përmes pakos së gjashtë të masave dhe nuk e kanë plotësuar kushtin për shndërrim të mbështetjes në grant, duhet të kthejnë 20 për qind të mbështetjes së marrë nëse e kanë mbajtur numrin e njejtë të të punësuarve ose 50 për qind nga mbështetja nëse kanë zvogëlim të numrit të të punësuarve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle