0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Komiteti për marrëdhënie midis bashkësive realizoi takim me Komisionin për marrëdhënie midis bashkësive në Këshillin e Komunës së Strugës

Struga shërben si shembull për bashkëjetesë ndërmjet bashkësive etnike. Sfidat me të cilat po ballafaqohen qytetarët duhet të tejkalohen me dialog të ndërsjellë dhe marrëdhëniet ndëretnike të jenë mbi nivelin partiak, tha kryetarja e Komisionit për marrëdhënie ndërmjet bashkësive në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Arbana Pasholi gjatë vizitës së sotme të  Komisionit për marrëdhënie midis bashkësive në Këshillin e Komunës së Strugës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle