0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQShoqëri SQ

Komisioni për çështje ekonomike e miratoi Propozim-planin financiar të KRRE-së për vitin 2022

Komisioni për Çështje Ekonomike sot i miratoi Propozim planin financiar të Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe Shërbime të Ujit (KRRE) për vitin 2022  dhe Propozim vendimin për përcaktimin e përqindjes së të hyrave  totale vjetore, për financim të punës së KRRE-së për vitin 2022, në suaza të seancës së 10-të.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle