0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQ

Komisioni për barazi gjinore në sport do ta prezantojë programin për punën për vitin 2022

Komisioni për barazi gjinore në sport (KBGJS) do ta prezantojë sot Programin për punën për vitin 2022, prioritetet e të cilit do të kontribuojnë në krijimin e politikave të barabarta gjinore dhe standardizimin gjinor në subjektet sportive.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle