Link i drejtpërdrejtë SQPolitikë SQVideo deklaratë SQVideo SQZgjedhjet Lokale 2021

Komisioni për Antikorrupsion i shqyrton ankesat për zgjedhjet (drejtpërdrejtë)

- Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) sot në Klubin e Deputetëve po e mban mbledhjen e 53-të.

Shkup, 20 tetor 2021 (MIA) – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) sot në Klubin e Deputetëve po e mban mbledhjen e 53-të.

Në rend dite të mbledhjes është veprimi për ankesat e parashtruara nga pjesëmarrësit në fushatën parazgjedhore për zgjedhje të anëtarëve të këshillave të komunave dhe Këshillit të Qytetit të Shkupit dhe për kryetarë të Komunave dhe për kryetar të Qytetit të Shkupit për Zgjedhjet Lokale 2021. fc/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle