0_Web_Aktuale SQPartitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Komisioni i Prokurorisë Publike do të monitoroj parregullsitë në procesin zgjedhor

Prokuroria Themelore informon se në vazhdimësi do të monitoroj ngjarjet në lidhje me procesin zgjedhor përmes Komisionit të përkohshëm për monitorimin e parregullsive eventuale në lidhje me kryerjen e veprave penale nga neni 16 i Kodit Penal – “vepra penal kundër zgjedhjeve dhe votimit” si dhe vepra penale tjera që janë kryer gjatë organizimit dhe zbatimit të zgjedhjeve lokale.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle