Evropë SQEvropë.Portal SQ

Komisioni Evropian do të monitorojë rezervat e drithërave në vendet anëtare

Komisioni Evropian do t'i ndjek rezervat e drithërave, farave vajore dhe orizit në Bashkimin Evropian si pjesë e sistemit të ri për njoftim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle