Kulturë SQKulturë.Portal SQ

Komemoracion për Aleksandar Xhambazov

Komemoracion në nderë të kompozitorit dhe dirigjentit Aleksandar Xhambazov (03.03.1936 – 25.01.2022) sot do të mbahet në pllaton e Operës dhe Baletit Nacional.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle