0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Koloneli Kokolanski e mori detyrën e re – komandant i Komandës për stërvitje dhe doktrina

Koloneli Vasko Kokolanski sot në ceremoni në kazermën e Velesit "Alekso Demnievski-Bauman" e mori detyrën e re - komandant i Komandës për stërvitje dhe doktrina (KSD) në Armatën e Republikës së Maqedonisë e Veriut. Kokolanski deri më tani e ka kryer detyrën e zëvendës komandantit të Brigadës së parë të këmbësorisë në Armatës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle