0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Kolaicioni “Ndryshojmë” kërkon rritjen e shtesës së fëmijës dhe shtesës për personat me aftësi të kufizuara

Koalicioni "Ndryshojmë" reagon ndaj Qeverisë se edhe pas 30 ditëve nga aksioni për protestë për drejtësi sociale, barazi, mos diskrimino, problemi për fëmijët dhe personat me aftësi të kufizuara, prindërit dhe asistentët e tyre lidhur me kërkesën e parashtruar deri te Qeveria është  trajtuar në mënyrë jo përkatëse.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle