0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

Kodin për zgjedhje korrekte dhe demokratike në KKZ Kërçovë e nënshkroi vetëm një kandidat për kryetar

Edhe pse për sot ishte caktuar që katër kandidatët për kryetar të Komunës së Kërçovës në Komisionin Komunal Zgjedhor ta nënshkruajnë Kodin për zgjedhje korrekte dhe demokratike, megjithatë tre prej tyre nuk u paraqitën në KKZ Kërçovë dhe në emër të tyre Kodin e nënshkruan persona zyrtarë nga ana e tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle