E përzgjedhur SQ

“Koalicioni semafor” me shumë gjasë do të marrë “dritë jeshile” për Qeverinë e re gjermane

Edhe pse ekziston mundësi e vogël që të formohet qeveri e kryesuar nga demokristianët, duket se në krye të shtetit do të vijë koalicioni SPD, FDP dhe të Gjelbrit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle