0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPartitë politike SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Koalicioni ASH-Alternativa: Protesta e sotme nuk ishte e organizuar nga opozita shqiptare

Mjaft luajtët viktimën. Koalicioni ASH-AA gjithmonë ka respektuar dhe çmuar dinjitetin dhe rolin e femrës shqiptare.  Nga ana tjetër, i gjithë opinioni e din se kush ofendon dhe nënçmon femrat dhe nënat shqiptare. Krimin dhe korrupsionin nuk mund t’i fshihni pas të drejtave gjinore dhe viktimizimeve te pabaza. Ju duhet të mbani përgjegjësi për vdekjen e nënave, baballarëve e të rinjve në spitalin modular në Tetovë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle