0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Gjysmë vjetori i dytë me prezencë fizike, Klinikat për Sëmundje të Lëkurës dhe për Neurologji qendra për kovid, repart për kovid në SPQ “8 Shtatori”

Për shkak të rritjes së vazhdueshme të numri të të infektuarve të rinj dhe me qëllim  të zgjerimit të kapaciteteve spitalore, Komisioni për Sëmundje Ngjitëse në takimin e sotëm rekomandoi që klinikat për Sëmundje të Lëkurës dhe për Neuorologji të cilat paraprakisht kanë punuar si qendra për kovid në kuadër të fazës së parë, ditëve të ardhshme do të vazhdojnë me punë si qendra për kovid dhe të hapet reparti shtesë për kovid në SPQ "8 Shtatori". Për këtë të gjitha tre institucionet shëndetësore publike janë njoftuar për ndërmarrjen e të gjitha aktiviteteve të nevojshme, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle