0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Klinika për Sëmundje Infektive përgënjeshtron se në spitalin modular ka ndodhur avari

Nga Klinika për Sëmundje Infektuese dhe Gjendje Febrile kanë reaguar ndaj informacioneve të publikuara në një televizion se në spitalin modular në kuadër të Klinës është shmangur një avari, me energji elektrike për shkak të rrjedhjes nga çatia. Siç theksuan që atje, në spitalin modular nuk ka pasur kurrfarë avarie, pasi as nuk ka ndodhur ndonjë vërshim në spital e as uji nuk ka qenë në kontakt me energjinë elektrike. Në një vend siç shtuan, është paraqitur një sasi e vogël e pikave të ujit por që në asnjë moment nuk kanë pasur pikë kontakti me energjinë elektrike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle