Shoqëri SQ

Klinika infektive mori donacion pesëdhjetë pompa infuzioni nga kompania “DM”

Pesëdhjetë pompa infuzioni me vlerë gati katër milionë denarë u dhanë si donacion për Klinikën Universitare për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Fibrile në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle