0_Sport,Portal SQFutboll SQSport SQ

Kjaer dhe tetë mjekë e morën çmimin e UEFA-s

Fituesit e çmimit  miqësor të UEFA-s janë kapiteni danez Simon Kjaer, anëtarët e ekipit të mjekëve danez, Morten Skojldager dhe Morten Boesenm ekipi mjekësor i "Parken" stadiumi në Kopenhagë, Morgens Kroncfild dhe Frederik Flensted, Andres Boesen dhe Peder Esgard, si dhe punonjësit mjekësor të UEFA-s, Jens Klejnefeld dhe Valentin Velikov

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle