Botë SQBotë.Portal SQ

Këshilli i sigurisë së KB-së miratoi rezolutë për Afganistanin

Këshilli i sigurisë së Kombeve të Bashkuara sot njëzëri ka miratuar rezolutën ku theksohet se Qeveria e re talebane në Afganistan patjetër të formojë qeveri inkluzive me pjesëmarrje të plotë, të barabartë dhe domethënëse në vitin 2022 që do t’u japë kohë anëtarëve t’i vlerësojnë aktivitetet e tyre dhe respektimin e të drejtave të njeriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle