0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQLajme nga komunat SQShkup SQShoqëri SQ

Këshilli i Qytetit të Shkupit pa vendim për problemin me autobusët privatë

Në vazhdimin e seancës së 19-të të Këshillit të Qytetit të Shkupit kushtuar çështjeve të këshillit, në lidhje me problemet me autobusët privatë, sërish nuk pati zgjidhje. Seanca kaloi me akuza të ndërsjella mes këshilltarëve të Kuvendit të qytetit, veçanërisht nga këshilltarët e koalicionit të udhëhequr nga VMRO-DPMNE, me kryetaren e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe drejtorin e Ndërmarrjes Qarkulluese Publike, Aleksandar Stojkovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle