Ballkan SQBallkan.portal SQSvet.Slajder SQ

Këshilli i Evropës: Policia kroate ka rrahur emigrantë, ka dërguar qen pas tyre

Komiteti evropian për parandalim të torturës, veprim apo ndëshkim çnjerëzor dje ofendues (CPT) i Këshillit të Evropës e ka akuzuar Kroacinë për keqpërdorim të rëndë të emigrantëve nga ana e policisë dhe vështirësi dhe obstruksione në bashkëpunimin lidhur me veprimet ndaj emigrantëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle