Korrespondentë BotëPolitikë SQ

Këshilli i Evropës: Observatorium për mësimin e historisë për të promovuar të kuptuarit e nuancuar dhe leximin kritik të së kaluarës

Komisioni për kulturë, shkencë, arsim dhe media të Kuvendit Parlamentar të Këshillit të Evropës që sot realizuan takim në mënyrë virtuale në Strasburg, ku e theksoi rëndësinë e mësimit të historisë për përforcimin e vlerave të përbashkëta dhe mbështetjen e të rinjve për të zhvilluar të kuptuarit të nuancuar dhe leximin kritik të së kaluarës, njoftoi korrespodenti i MIA-s.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle