0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Këshilli i Ambasadorëve: Është koha e fundit të krijohet dhe miratohet vizion, mision dhe strategji për zbatimin e politikës së jashtme të vendit

Këshilli i Ambasadorëve thekson se është koha e fundit, presidenti i shtetit, partitë e përfaqësuara në Kuvend, Qeveri dhe MPJ në bashkëpunim me institucione dhe organizata shkencore, profesionale dhe ekonomike, ish presidentët dhe personalitete të njohura në vend të krijojnë dhe miratojnë vizion, mision dhe strategji për zbatimin e politikës së jashtme të vendit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle