0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQShoqëri SQ

Këshilli i ambasadorëve e përshëndeti vendimin e Qeverisë përkohësisht të strehojë një numër të caktuar të civilëve afganë

Këshilli i ambasadorëve e vlerëson lartë vendimin e Qeverisë që përkohësisht të strehojë në Republikën e Maqedonisë së Veriut një numër të caktuar të personave të punësuar në organizata ndërkombëtare, më pas grad he fëmijë nga Afganistani, jeta e të cilëve mund të rrezikohet nga autoritetet talebane, si dhe përpjekjet që po bën Ministria e Punëve të Jashtme për kthimin në vend të qytetarëve tanë të cilët në baza të ndryshme ndodhen në Afganistan.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle