0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Këshilli gjyqësor e zgjodhi gjyqtarin Burim Sejdini për kryetar të Gjykatës Administrative

Këshilli gjyqësor  në seancën e sotme e zgjodhi Burim Sejdinin për kryetar të Gjykatës Administrative. Në listën përfundimtare për zgjedhje kishte pesë kandidatë për këtë funksion. Sejdini ka qenë kryetar i Gjykatës Administrative në periudhën nga viti 2017 deri në vitin 2019. Gjatë përzgjedhjes së tij është theksuar profesionalizmi i tij, organizimi, përvoja dhe rezultatet që i ka arritur, informojnë nga Këshilli gjyqësor.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle