0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQSektori civil SQShoqëri SQ

Këshillat komunal të Çairit dhe Karposhit miratuan Planin detal urbanistik për fillimin e ndërtimit të kampusit universitar të UNT-së

Me miratimin e Planit detal urbanistik, dje në mbledhjen e 59-të të Këshillit të Komunës së Çairit me votim gjithëpërfshirës, përmbyllen procedurat administrative në komuna, për fillimin e shumëpritur të ndërtimit të Kampusit universitar të Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle