Magazinë SQShëndeti SQ

Këshilla për dieta pa u përmbajtur nga ëmbëlsirat

- Shumë dieta të rrepta vendosin kufizime për të konsumuar ëmbëlsira, por disa ekspertë konsiderojnë se kjo nuk është qasja e vërtetë dhe se shkakton efekte të këqija. Për këtë, nëse personi ka dëshirë që të konsumojë diçka të ëmbël, duhet t'ia lejojë vetes atë nevojë. Vijojnë disa mundësi të shëndosha të cilat i rekomandojnë nutricionistët...

Butoni Kthehu në krye
Mbylle