0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Kenan Elezi nënkryetar i komunës Mavrovë dhe Rostushë

Në bazë të  ligjit për vetëqeverisje lokale, me vendim të kryetarit të komunës Medat Kurtovski, zëvendës i tij është emëruar Kenan Elezi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle