0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQ

KE: Progres në zhvillimin e ekonomisë funksionale tregtare, të vazhdojë mbështetja e ekonomisë

Që të vazhdojë mbështetja ekonomike përmes masave fiskale të orientuara mirë deri në arritjen e rimëkëmbjes solide ekonomike dhe deficiti të kthehet në nivelet e para krizës në një periudhë afatmesme, për të përmirësuar pagesën e të ardhurave dhe zgjerimin e bazës statimore në përputhje me Strategjinë për reformën e sistemit tatimor, përfshirë edhe me realizimin e përjashtimeve tatimore, për të përshpejtuar reformën e sistemit arsimor…

Butoni Kthehu në krye
Mbylle