0_Web_Aktuale SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBotë SQBotë.Portal SQSvet.Slajder SQ

KE: Kosova pak progres në shumë fusha

Kosova duhet të angazhohet në mënyrë konstruktive dhe të bëjë përpjekje të tjera substanciale në “zbatimin e të gjitha marrëveshjeve të kaluara” të arritura në kuadër të dialogut me Serbinë dhe të “kontribuojë në arritjen e një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse, ligjërisht të obligueshme për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë”, potencohet në Raportin e Progresit të Komisionit Evropian për progresin e Kosovës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle