0_Web_Ballina – Sllajder SQBiznes SQEkonomi SQ

KE: Korniza ligjore për furnizimet publike dhe kontrolli financiar i Maqedonisë së Veriut është harmonizuar me legjislacionin e BE-së

Përkushtimi institucional dhe korniza ligjore e proceseve të furnizimit publik në Maqedoninë e Veriut janë në masë të madhe në përputhje me legjislacionin e BE-së, por vendi është ende mesatarisht i përgatitur në këtë fushë, si dhe në aspektin e brendshëm, kontrollin dhe llogaridhënien menaxheriale të përdoruesve buxhetorë në nivel qendror dhe lokal, sipas Raportit të fundit të progresit të Komisionit Evropian për anëtarësimin e vendit në BE, në seksionin për furnizimit publik dhe kontrollit financiar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle