0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

KE: Klima e përgjithshme e volitshme për lirinë e mediave në Maqedoninë e Veriut, kushtet e pavolitshme në të cilat punojnë gazetarët i bëjnë të pambrojtur ndaj vetë-censurës

Mesatarisht i gatshëm  në fushën e mediave, është vlerësimi për Maqedoninë e Veriut në raportin vjetor të Komisionit Evropian për përparimin që vendi e realizoi  në rrugën e eurointegrimeve. KE-ja shënon njëfarë përparimi, konteksti i përgjithshëm është vlerësuar si i volitshëm në lidhje me lirinë e mediave dhe është shënuar se ai mundëson raportim kritik mediatik, edhe pse në këtë drejtim janë vërejtur disa tensione në krizën Kovid-19.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle