Magazinë SQShkencë dhe teknologji SQ

KE-ja e publikoi propozimin mbi sigurinë kibernetike

Komisioni Evropian ka publikuar propozimin për Aktin e sigurisë kibernetike, sipas të cilit prodhuesit e pajisjeve të mençura duhet të kujdesen për rezistencën e pajisjeve ndaj sulmeve kibernetike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle