Evropë SQEvropë.Portal SQ

KE-ja e formoi grupin e ekspertëve që do të luftoj dezinformatat si dhe do të përmirësoj arsim digjital

Komisioni Evropian krijoi grup i ekspertëve që do të krijoj orientime të përbashkëta për punonjësit arsimor me qëllim që të luftojnë kundër dezinformatave dhe përmirësoj arsimimin digjital të qytetarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle