0_Web_Ballina – Sllajder SQBotë SQBotë.Portal SQLajme nga bota SQSvet.Slajder SQ

KB: Përjashtimi i grave nga negociatat paqesore sjell rrezik për më shumë përleshje

Harxhimet e rritura ushtarake dhe margjinalizimi ekstrem dhe përjashtimi i grave nga negociatat paqesore sjellin deri në rrezik për përsëritje të konfliktit, në vend të promovimit të paqes dhe stabilitetit, paralajmëroi Sima Bahus, drejtoresha e Agjencisë së KB-së për barazi gjinore dhe përforcimin e grave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle