0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBotë SQBotë.Portal SQ

KB: Kufizimet për shkak të Kovid-19 e përmirësojnë cilësinë e ajrit

Bllokadat e pandemisë dhe kufizimet për udhëtim sollën në përmirësimin e cilësisë së ajrit dhe zvogëlimin e ndotjes, kumtuan Kombet e Bashkuara dhe paralajmëruan se ndryshimi, megjithatë, nuk mund t'i zëvendësojë aktivitetet afatgjate.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle