0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQMKD-AL SQ

Katër automjete dhe një autobus kanë kryer transport ndërkombëtar të udhëtarëve pa dokumente adekuate

Nëpunës policorë të Stacionit policor të Vendkalimit kufitar Tabanoc dhe Njësisë për kriminalitet ndërkufitar -Shkup pranë Qendrës Rajonale për punë kufitare- Veri është realizuar kontroll ndaj katër automjeteve dhe një autobusi të cilët kanë kryer transport ndërkombëtar të udhëtarëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle