E përzgjedhur SQMIA Investigon SQ

Katastrofat ekologjike në botë në vitin 2021

Në vitin 2021, u shkaktuan shumë katastrofa ekologjike nga ndryshimet klimatike dhe anasjelltas.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle