0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Kasami paralajmëroi ndërtimin e një fabrike për përpunimin e mbeturinave dhe shfrytëzimin e tyre për qëllime energjetike

Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami paralajnmëroi një projekt të ri, i cili duhet të japë ndikim plotësues në ballafaqimin me mbeturinat së bashku me deponinë rajonale Rusino. Sipas tij,  është e mundur të fillojë me punë firma e cila do të punojë me përpunimin e mbeturinave.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle