0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQPartitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQ

Kasami kërkon ndërprerjen e të gjitha projekteve infrastrukrurore, rrugë, rrjet të kanalizimit, rezervuare të ujësjellësit

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami ka kërkuar nga Sektori për veprimtari komunale dhe mbrojtje të ambientit jetësor dhe natyrës që të ndërpriten të gjitha punimet që janë në kuadër të këtij sektori e gjithë kjo bazuar në ankesat e qytetarëve për punë të realizuara jashtë standardeve të nevojshme

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle