0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQPolitikë SQ

Kasami: Do të kërkoj të ndërpriten kontratat në vepër, deri më tani ka pasur paga për 340 të punësuar të rregullt dhe mbi 350 me honorarë

- Kryetari i Komunës së Tetovës mbajti konferencë për media me qëllim që ta prezantojë planin për punë në 100 ditët e para nga mandati i cili përbëhet nga tridhjetë pika. Një nga pikat për të cilat tha se do të veprohet janë kontrolli i kontratave në vepër sipas të cilave komuna u ka paguar honorarë njerëzve në mesin e të cilëve ka edhe të tillë të cilët nuk kanë shkuar në punë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle