0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQShoqëri SQ

Kartëmonedha të falsifikuara prej 2.000 denarëve, Banka Popullore me rekomandime si t’i dallojnë qytetarët

Banka Popullore sot kumtoi se është vërejtur shfaqje e kartëmonedhave të falsifikuara prej 2.000 denarëve, për çka është njoftuar edhe Ministria e Punëve të Brendshme. Me qëllim që të mbrohen qytetarët dhe personat juridikë, Banka Popullore tregon në mënyrën në të cilën mund të kontrollohet nëse bëhet fjalë për falsifikim. Nëse vërehet kartëmonedha e falsifikuar, qytetarët duhet të drejtohen në bankat ose në Ministrinë e Punëve të Brendshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle