Kronikë SQKronikë.portal SQLajme nga komunat SQ

Kanë hapur varrin dhe kanë kërkuar stoli ari në varrezat e qytetit në Kumanovë

- Prokuroria Themelore Publike në Kumanovë ngriti procedurë kundër një personi në moshën prej 30 viteve për vepër të kryer penale - Vjedhje të rëndë nga neni 236 paragrafi 1 pika 1 në lidhje me nenin 19 të Kodit Penal.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle