Partitë politike SQZgjedhjet Lokale 2021

Kandidatja Arsovska në takim me Shoqatën “Mobiliteti Shkup”

Kandidatja e pavarur për kryetare të Shkupit Danella Arsovka sot realizoi takim me përfaqësuesit nga Shoqata për persona me aftësi të kufizuara “Mobiliteti Shkup” me të cilët diskutoi për problemet e tyre aktuale në drejtim të progresit dhe përmirësimit të përditshmërisë së funksionimit të personave me aftësi të kufizuara.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle