0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQShoqëri SQ

Kallëzime kundërvajtëse për thirrje të rreme të policisë – gjoba prej 100 deri në 400 euro

SPB Tetovë informoi se do të parashtrojë kallëzime kundërvajtëse për paraqitje të rreme të ngjarjes dhe kërkesë të intervenimit nga policia. Për këto kundërvajtje janë paraparë gjoba prej 100 deri në 400 euro, sipas nenit 16 nga Ligji për kundërvajtje kundër rendit dhe qetësisë publike, ku thuhet se do të dënohet ai që në mënyrë të rrejshme ka thirr në ndihmë ose paraqet ngjarje me qëllim që të shkaktojë dalje të personit zyrtar të organit shtetëror ose shërbimit publik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle