0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Kallëzim penal dhe disiplinor për një polic në “Tabanoc”

Sektori për kontroll të brendshëm, hetime kriminalistike dhe standarde profesionale ka parashtruar kallëzim penal tek Sektori special për ndjekje të veprës penale të bëra nga personat me autorizime policore kundër A.B. i punësuar si polic në stacionin policor për punë kufitare "Tabanoc", për vepër të bërë penale "keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe autorizim" ndëshkim sipas nenit 353 paragrafi 1 nga Kodi penal.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle