Kalendari islamik SQ

Kalendari islamik

Koha e iftarit dhe syfyrit

25 prill 2022

Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 03 e 48 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami), është në orën 19 e 32 minuta.

Koha e iftarit dhe syfyrit në Prilep dhe Kumanovë fillon një minutë më herët, në Veles dy minuta më herët, Shtip tre, në Koçan – katër, në Strumicë dhe Vallandovë – pesë, ndërsa në Dellçevë gjashtë minuta më herët.

Në krahasim me Shkupin, iftari dhe syfyri në Resnjë dhe Manastir fillojnë një minutë më vonë, në Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë – dy minuta, ndërsa në Ohër, Dibër dhe Strugë – pesë minuta më vonë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle